Autofit-LuPaUs

Autofit-LuPaUs

  • Luotettava
    sovitut työt hoidetaan aikataulun mukaisesti
  • Palveleva
    joustava, nopea ja ystävällinen palvelu
  • Uskottava
    ammattitaitoinen henkilökunta ja nykyaikaiset korjaamo- ja testilaitteet

Autofit

Atoy on tuonut Suomeen eurooppalaisen Autofit-huoltokorjaamoketjun. Parikymmentä ensimmäistä Autofit-korjaamoa saivat Autofit-ulkoasun jo alkukesästä 2004.

Autofit-huoltokorjaamoketjun taustaorganisaationa toimii Temot International, joka muodostuu 44 johtavasta varaosatukkurista 47 maassa ja 4 eri maanosassa ja joiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 7 miljardia euroa. Atoy on ollut Temot Internationalin osakas vuodesta 1996. Temot Internationalin kautta Autofit-korjaamoilla on myös alan johtavien varaosavalmistajien tuki.

Autofit on eurooppalainen huoltokorjaamoketju, joka toimii mm. Saksassa, Sveitsissä, Ranskassa, Unkarissa ja Suomessa. Ketjuun kuuluu yhteensä jo yli 2000 korjaamoa .

Sujuva palveluketju ja laadukkaat tuotteet

Autofit-huoltokorjaamot tarjoavat asiakkaille ammattitaitoista ja nopeaa palvelua, jossa tärkeänä osana on tehokas logistiikka. Autofit-korjaamoiden tavaratoimitukset hoituvat Atoyn varastosta Osaset-tukkumyyjäverkoston kautta.

Alkuperäiset ja alkuperäistä vastaavat varaosat takaavat onnistuneen lopputuloksen ja tyytyväisen asiakkaan. Atoyn ja Osaset-tukkumyyjien valikoimista löytyvät myös laadukkaat akut, öljyt, kemikaalit, työkalut ja korjaamolaitteet.

Autofit-korjaamot kykenevät huoltamaan myös uusia autoja moderneilla laitteilla, ajanmukaisilla teknisillä tiedoilla ja laadukkailla osilla.

Kiinnostaako Autofit-yrittäjyys? Lue lisää >>

 

Missiomme

Palvelemme sinua, joka etsit osaavaa ja luotettavaa huolto- tai korjaamopalvelua autollesi. Tunnemme hyvin lähes kaikki automerkit, ja huollon jälkeen valmistajan autollesi myöntämät takuut pysyvät voimassa. Käyttämämme varaosat ovat useimmiten samoja tai laadultaan vastaavia kuin eri automerkkien alkuperäisosat. Myös kaikki huollossa tarvittavat tarvikkeet, kuten öljyt, nesteet ja hoitoaineet ovat hinta/laatusuhteeltaan korkeatasoisia. Myönnämme luonnollisesti tehdylle työlle ja käyttämillemme varaosille aina takuun.

Meitä on Suomessa jo yli sata Autofit-huoltokorjaamoa. Autofit-toimintaa Suomessa tukee ja ohjaa maamme johtaviin autovaraosien maahantuojiin kuuluva Atoy Automotive Finland Oy. Eurooppalaisittain kuulumme yli 2000 Autofit-korjaamon yhteistyöketjuun, jota koordinoi Euroopassa alan suurin yhteistyöorganisaatio Temot International. Tämä kaikki auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme viimeisimmän autoteknisen tietotaidon mukaisesti.

Autofit-huolto- ja korjaamopalvelut varmistavat, että niin auto kuin sen omistajakin voivat hyvin meillä käytyään. Se on meidän tavoitteemme, Autofit-missio.

Autofit - kun tarvitset ammattitaitoista huoltoa tai korjausta autollesi, järkihintaan!