Autofit yrittäjäksi
   

Autofit-missio

Palvelemme sinua, joka etsit osaavaa ja huolellista huolto- tai korjaamopalvelua autollesi. Tunnemme hyvin lähes kaikki automerkit, ja tekemämme huollon jälkeen valmistajan autollesi myöntämät takuut pysyvät voimassa, kuten valtuutetussa merkkihuollossakin. Käyttämämme varaosat ovat useimmiten samoja tai laadultaan samantasoisia kuin eri automerkkien alkuperäisosat. Myös kaikki huollossa tarvittavat tarvikkeet, kuten öljyt, nesteet ja hoitoaineet ovat hinta/laatusuhteeltaan korkeatasoisia. Myönnämme luonnollisesti tehdylle työlle ja käyttämillemme varaosille aina takuun.

Meitä on Suomessa jo yli sata Autofit-huoltokorjaamoa. Autofit-toimintaa Suomessa tukee ja ohjaa maamme johtaviin autovaraosien maahantuojiin kuuluva Atoy Automotive Finland Oy. Eurooppalaisittain kuulumme yli 2000 Autofit-korjaamon yhteistyöketjuun, jota koordinoi Euroopassa alan suurin yhteistyöorganisaatio Temot International. Tämä kaikki auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme viimeisimmän autoteknisen tietotaidon mukaisesti.

Autofit-huolto- ja korjaamopalvelut varmistavat, että niin auto kuin sen omistajakin voivat hyvin meillä käytyään. Se on meidän tavoitteemme, Autofit-missio.

Autofit - kun tarvitset ammattitaitoista huoltoa tai korjausta autollesi, järkihintaan.